itulau_fanua

Fa'aaogāga ole fa'apala ole osone

Ozone o se manogi faapitoa o le kasa lanumoana malamalama, inhaled se vaega itiiti o le ozone e aoga i le tino o le tagata, ae o le manava tele o le a afaina ai le tino, o le a matua faaosofia ai le manava o le tagata, mafua ai le tiga faʻaʻi, fatafata tale tale, bronchitis. ma emphysema ma isi.I Saina, tulaga saogalemu mo le osone e 0.15ppm.I Amerika, e 0.1ppm

Osone foliga malosi oxidizability I le taimi nei, osone tekinolosi ua faʻaaogaina lautele i vaega eseese.O le tele o le kasa ozone i le faagasologa o le faʻaaogaina ua mafua ai le afaina tele i le tino o le tagata.Osone decomposition catalyst e mafai ona foia lelei le faafitauli o totoe osone.I le taimi nei, Xintan ozone decomposition catalyst ua auina atu i fafo i le tele o atunuu i fafo. Overally, o lenei catalyst o loo faaaogaina i lalo vaega:

talafou3

A.Treatment o vai inu ma vai otaota: Ozone o loʻo faʻaaogaina e avea o se vailaʻau faʻamaʻi ma faʻamaʻi i vai inu ma vai faʻaleagaina, ma o le mea e maua ai le osone ua liua i le okesene i faiga faʻapipiʻiina ma faʻamaʻi osone.
B. Osone generators: o le osone decomposition catalyst e tuʻuina i totonu o le pusa faʻamalosi i totonu o le paipa faʻafefe kesi, ma o le osone gaosia ua liua i le okesene pe a maeʻa le catalyst.
C. Lomitusi faaeletonika (lomitusi lolomi) ma faamama ea faapisinisi: o le ozone decomposition catalyst ua ufiufi i luga o se uamea, sima po o le cellulose substrate, ma o le kasa ozone ua liua i le okesene pe a uma ona pasia le catalyst coating.
D, Mea'ai otaota otaota.I le tele o atunuu i fafo, e le mafai ona lafo sao otaota o le umukuka i totonu o le talone.E mana'omia e aiga ta'itasi uma le tapenaina o otaota otaota o le umukuka lea e fa'aogaina ai le osone mo le fa'amama ma fa'ama'i.O lenei mea fa'apala e aofia ai se vaega fa'aleagaina o le osone lea e fa'apipi'i ai le fa'apalapala o le osone.
E. Osone togafitiga i isi nofoaga: e pei o le disinfection kapoti, lapisi lafoai, ma isi

I le avea ai o se tagata faʻapitoa faʻapolofesa faʻatau oloa i Saina, Xintan e le gata o loʻo tuʻuina atu faʻamaʻi faʻaleagaina osone (O3), ae tuʻuina atu foʻi taʻiala faʻapolofesa mo siosiomaga faʻaoga eseese.


Taimi meli: Iuni-12-2023