itulau_fanua

Ua valaaulia Xintan e auai i le 4th Hunan International Green Development Expo

O le 4th Hunan International Green Development Expo o le a faia i Changsha mai ia Iulai 28 i le 30, o le matou pule sili o Huang Shouhuai na auai i le fono ma faia se lauga e fai ma sui o Hunan XintanNew Material Co., Ltd.

第四届生态环境技术论坛-2

O le fa'aaliga o se fa'asalalauga fa'ava-o-malo e lagolagoina e le Fono a le Itumalo o Hunan mo le Fa'alauiloaina o Fefa'ataua'iga Fa'ava-o-Malo, Fa'alapotopotoga Toe Fa'aaogaina o Mea a Saina, Komisi o le Atina'eina ma le Toefuata'iga a le Itumalo o Hunan, Matagaluega o Saienisi ma Tekinolosi a Hunan, Matagaluega o Alamanuia ma Faamatalaga Tekonolosi a Hunan, Hunan. Matagaluega a le Itumalo o Siosiomaga ma le Siosiomaga, Matagaluega a le Itumalo o Hunan o Fale ma Atinae i Nuu ma taulaga, Pulega o le Vaavaaiga o Maketi a Hunan ma le Malo o Changsha Municipal People's Government.Faatasi ai ma le autu o le "Low-carbon and circular Development", o le Expo o le a taulaʻi atu i le maualalo-carbon, puipuiga o le siosiomaga, faʻasaoina o le malosi lanumeamata, tamaoaiga faʻataʻamilo, malosi fou ma isi faʻalapotopotoga e faʻatutuina se tulaga maualuga ma sili ona aoga fefaʻatauaʻiga ma felagolagomai. fa'avae, fefa'asoaa'i le atina'e lanu meamata, ma fa'alauiloa le atina'e lanu meamata ma le maualalo-carbon.

Faatasi ai ma i latou, o le fono autu, Hunan Green ma Low-carbon Industry Development Forum, valaaulia tagata atamamai, tagata atamamai, pisinisi pisinisi ma malo e talanoa e uiga i le tulaga fou, avanoa fou ma le lumanaʻi fou, ma ofoina atu fautuaga mo le atinaʻe lanu meamata o Hunan.Hunan XintanNew Material Co., Ltd. ua tuuto atu i le siosiomaga o le puipuiga o kemikolo alamanuia, ma atiina ae i taimi uma le tele o kesi togafitiga ma le faamamaina o le ea oloa, ina ia ausia le maualalo carbon, puipuiga o le siosiomaga, faasaoina o le malosi i fanua talosaga eseese, ma saofagā i le atinae lanu meamata o Saina.


Taimi meli: Iul-28-2023